İBT WEB

Son dakika: Fenerbahçe'ye gol atmıştı!

Spor 26.01.2021 - 21:40, Güncelleme: 26.01.2021 - 21:40 2348+ kez okundu.
 

Son dakika: Fenerbahçe'ye gol atmıştı!

Galatasaray Gedson Fernandes'i istiyor

Son dakika haberi... Süper Lig'in ilk yarısını 39 puanla üçüncü sırada bitiren Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takım için İtalyan basınından sürpriz bir iddia geldi. Benfica'nın Tottenham'a kiraladığı ancak forma şansı bulamayan 22 yaşındaki orta saha Gedson Fernandes'in Cimbom'a gelebileceği yazıldı. Öte yandan Portekizli futbolcu, 2018 yılında Benfica formasıyla Fenerbahçe'ye gol atmıştı. İşte detaylar... SON DAKİKA: Galatasaray, 1 Şubat'ta kapanacak transfer dönemi öncesinde çalışmalarına hız verdi. Onyekuru ve Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, İrfan Can Kahveci için ise Başakşehir'le görüşmelerini sürdürüyor. Aslan'ın gündemine ise sürpriz bir ismin daha geldiği ifade edildi. GALATASARAY FERNANDES'İ İSTİYOR İtalya'da yayın yapan Il giornale del Toro gazetesinin muhabiri Matteo Pedrosi, Galatasaray'ın ses getirecek bir oyuncunun peşinde olduğunu belirtti. Benfica'nın futbolcusu olan ancak şu anda Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da kiralık olarak forma giyen Portekizli orta saha Gedson Fernandes ile ilgilendiğini ifade edildi. 50 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralanan 22'lik genç yeteneğin yedek kaldığı için devre arasında forma giyebileceği bir başka takıma gitmesi bekleniyor. Fernandes, Portekiz'de geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor. BENFICA FORMASIYLA FENERBAHÇE'YE GOL ATTI! Gedson Fernandes, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Fenerbahçe'ye gol atarak dikkat çekmişti. 14 Ağustos 2018'de Kadıköy'de oynanan ve 1-1 sonuçlanan Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçında Benfica'nın golünü 22 yaşındaki Fernandes kaydetmişti.
Galatasaray Gedson Fernandes'i istiyor

Son dakika haberi... 'in ilk yarısını 39 puanla üçüncü sırada bitiren Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takım için İtalyan basınından sürpriz bir iddia geldi. 'nın 'a kiraladığı ancak forma şansı bulamayan 22 yaşındaki orta saha 'in Cimbom'a gelebileceği yazıldı. Öte yandan Portekizli futbolcu, 2018 yılında Benfica formasıyla 'ye gol atmıştı. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Galatasaray, 1 Şubat'ta kapanacak transfer dönemi öncesinde çalışmalarına hız verdi. Onyekuru ve Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, İrfan Can Kahveci için ise Başakşehir'le görüşmelerini sürdürüyor. Aslan'ın gündemine ise sürpriz bir ismin daha geldiği ifade edildi.

GALATASARAY FERNANDES'İ İSTİYOR

İtalya'da yayın yapan Il giornale del Toro gazetesinin muhabiri Matteo Pedrosi, Galatasaray'ın ses getirecek bir oyuncunun peşinde olduğunu belirtti.

Benfica'nın futbolcusu olan ancak şu anda Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da kiralık olarak forma giyen Portekizli orta saha Gedson Fernandes ile ilgilendiğini ifade edildi.

50 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralanan 22'lik genç yeteneğin yedek kaldığı için devre arasında forma giyebileceği bir başka takıma gitmesi bekleniyor. Fernandes, Portekiz'de geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor.

BENFICA FORMASIYLA FENERBAHÇE'YE GOL ATTI!

Gedson Fernandes, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Fenerbahçe'ye gol atarak dikkat çekmişti.

14 Ağustos 2018'de Kadıköy'de oynanan ve 1-1 sonuçlanan Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçında Benfica'nın golünü 22 yaşındaki Fernandes kaydetmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.