İBT WEB

SON DAKİKA HABERİ! Stajının son günüydü...

Genel 26.01.2021 - 21:26, Güncelleme: 26.01.2021 - 21:26 2186+ kez okundu.
 

SON DAKİKA HABERİ! Stajının son günüydü...

Üniversiteli Hakan'ın kahreden ölümü!

Kazada, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencisi Hakan Altun, araç içerisinde sıkışarak hayatını kaybetti. STAJININ SON GÜNÜYDÜ, İŞE ALINMIŞTI Sinan Altun ve eşi Fatma Altun'un tek çocukları olan Hakan Altun'un stajını tamamladığı, otomobil servisi yetkilileriyle yaptığı görüşme sonrası işe alındığı, eve dönerken de kazanın yaşandığı belirtildi. Hakan Altun'un cenazesi, bugün Kaynarca ilçesine bağlı Güven Balcılar Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından Altun'un cenazesi, Hacı Sare Demir Camii'ne götürüldü. Cenaze namazında acılı baba Sinan Altun'un ayakta durmakta güçlük çektiği görülürken, bir süredir kanser tedavisi gören Anne Fatma Altun ise fenalaştı. Yaşamını yitiren Altun Kaynarca İlçesine bağlı Güven Balcılar Mahallesi'ndeki baba evinin önünde helallik alınmasının ardından Hacı Sare Demir Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrasında aile mezarlığında toprağa verildi.
Üniversiteli Hakan'ın kahreden ölümü!

Kazada, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencisi Hakan Altun, araç içerisinde sıkışarak hayatını kaybetti.
STAJININ SON GÜNÜYDÜ, İŞE ALINMIŞTI

Sinan Altun ve eşi Fatma Altun'un tek çocukları olan Hakan Altun'un stajını tamamladığı, otomobil servisi yetkilileriyle yaptığı görüşme sonrası işe alındığı, eve dönerken de kazanın yaşandığı belirtildi.
Hakan Altun'un cenazesi, bugün Kaynarca ilçesine bağlı Güven Balcılar Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından Altun'un cenazesi, Hacı Sare Demir Camii'ne götürüldü.
Cenaze namazında acılı baba Sinan Altun'un ayakta durmakta güçlük çektiği görülürken, bir süredir kanser tedavisi gören Anne Fatma Altun ise fenalaştı.
Yaşamını yitiren Altun Kaynarca İlçesine bağlı Güven Balcılar Mahallesi'ndeki baba evinin önünde helallik alınmasının ardından Hacı Sare Demir Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrasında aile mezarlığında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.