İBT WEB

SOSYAL DENGE TAZMİNATI EK PROTOKOLÜ İMZALANDI

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 11.02.2021 - 16:55, Güncelleme: 11.02.2021 - 16:55 1960+ kez okundu.
 

SOSYAL DENGE TAZMİNATI EK PROTOKOLÜ İMZALANDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Türk Yerel Hizmet Sendikası arasında 11 Şubat Perşembe günü ‘Sosyal Denge Tazminatı Ek Protokolü’ imzaladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Türk Yerel Hizmet Sendikası arasında 11 Şubat Perşembe günü ‘Sosyal Denge Tazminatı Ek Protokolü’ imzaladı. Ekonomik koşullar nedeniyle geçim sıkıntı çeken personellere destek olacak olan sözleşme ile personellere verilen yüzde %50 olan sosyal denge yüzde 100’e çıkarıldı. Sözleşme, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Türk Yerel Hizmet Sendikası Hatay Şube Başkanı Bahtiyar Şahin tarafından imzalandı. Başkan Savaş, imzaların atılmasının ardından yapılan sözleşmenin Büyükşehir Belediyesi personellerine hayırlı uğurlu olmasını diledi.  
Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Türk Yerel Hizmet Sendikası arasında 11 Şubat Perşembe günü ‘Sosyal Denge Tazminatı Ek Protokolü’ imzaladı.


Hatay Büyükşehir Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Türk Yerel Hizmet Sendikası arasında 11 Şubat Perşembe günü
‘Sosyal Denge Tazminatı Ek Protokolü’ imzaladı.
Ekonomik koşullar nedeniyle geçim sıkıntı çeken personellere destek olacak olan sözleşme ile
personellere verilen yüzde %50 olan sosyal denge yüzde 100’e çıkarıldı.
Sözleşme, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Türk Yerel Hizmet Sendikası
Hatay Şube Başkanı Bahtiyar Şahin tarafından imzalandı.
Başkan Savaş, imzaların atılmasının ardından yapılan sözleşmenin Büyükşehir Belediyesi
personellerine hayırlı uğurlu olmasını diledi.
 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.