İBT WEB

Spor merkezlerinde antrenmanlar devam ediyor

Siyaset 23.09.2020 - 10:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3441+ kez okundu.
 

Spor merkezlerinde antrenmanlar devam ediyor

DÜZCE (İHA) – Korona virüs salgını sonrasında yeni normalleşen süreçte açılan İl Spor Merkezleri’nde antrenmanlar tüm hızı ile devam ediyor. Korona virüs salgını nedeni ile uzun süredir kapalı kalan spor merkezleri yeni normalleşme ile birlikte sadece lisanslı sporculara açıldı. Lisanslı sporcular ile birlikte spor merkezlerinde antrenmanlar tüm hızı ile devam ediyor. Antrenman merkezlerinde alınan tedbirlerde girişlerde ateşler ölçülüyor ve hijyen kurallarına uyuluyor. Sosyal mesafe kurallarının da unutulmadığı antrenmanlar antrenörler eşliğinde sürdürülüyor.
DÜZCE (İHA) – Korona virüs salgını sonrasında yeni normalleşen süreçte açılan İl Spor Merkezleri’nde antrenmanlar tüm hızı ile devam ediyor.
Korona virüs salgını nedeni ile uzun süredir kapalı kalan spor merkezleri yeni normalleşme ile birlikte sadece lisanslı sporculara açıldı. Lisanslı sporcular ile birlikte spor merkezlerinde antrenmanlar tüm hızı ile devam ediyor. Antrenman merkezlerinde alınan tedbirlerde girişlerde ateşler ölçülüyor ve hijyen kurallarına uyuluyor. Sosyal mesafe kurallarının da unutulmadığı antrenmanlar antrenörler eşliğinde sürdürülüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.