İBT WEB

Sporcular ve antrenörler temiz çevre için çöp topladı

10.06.2020 - 19:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3355+ kez okundu.
 

Sporcular ve antrenörler temiz çevre için çöp topladı

Karabük’te sporcu ve antrenörler temiz bir çevre için ormanda çöp topladı. Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları ve antrenörleri, Akademi Spor Kulübü sporcuları ve antrenörleri Yenişehir Çamlık Ormanında çöp toplama etkinliği gerçekleştirdi. Gönüllü gençler, çevre duyarlılığını artırmak ve farkındalık oluşturmak için antrenörleri öncülüğünde çevreye atılan çöpleri poşetlere doldurdu.
Karabük’te sporcu ve antrenörler temiz bir çevre için ormanda çöp topladı.
Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları ve antrenörleri, Akademi Spor Kulübü sporcuları ve antrenörleri Yenişehir Çamlık Ormanında çöp toplama etkinliği gerçekleştirdi.
Gönüllü gençler, çevre duyarlılığını artırmak ve farkındalık oluşturmak için antrenörleri öncülüğünde çevreye atılan çöpleri poşetlere doldurdu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.