İBT WEB

Su satarak bisiklet almak isteyen çocukların hayali gerçeğe dönüştü

19.06.2020 - 07:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3486+ kez okundu.
 

Su satarak bisiklet almak isteyen çocukların hayali gerçeğe dönüştü

Sosyal medya üzerinden toplanan ve kendilerine Çocuklar Üşümesin Platformu ismini veren bir grup, Diyarbakır’da caddelerde su satarak bisiklet almak isteyen iki çocuğun hayalini gerçeğe dönüştürdü. Diyarbakır’da hayalini kurdukları bisikleti almak isteyen Ali ve Mustafa’nın yol kenarlarında su satarak para toplayıp bisiklet almak istediklerini öğrenen Çocuklar Üşümesin Platformu üyeleri, çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürmek için harekete geçti. Yardımseverlerden temin ettikleri paralarla bisiklet alan platform üyeleri, çocukların su sattıkları alana geldi. Platform üyeleri, Ali ve Mustafa’ya bisikletlerini hediye ederken çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.
Sosyal medya üzerinden toplanan ve kendilerine Çocuklar Üşümesin Platformu ismini veren bir grup, Diyarbakır’da caddelerde su satarak bisiklet almak isteyen iki çocuğun hayalini gerçeğe dönüştürdü.
Diyarbakır’da hayalini kurdukları bisikleti almak isteyen Ali ve Mustafa’nın yol kenarlarında su satarak para toplayıp bisiklet almak istediklerini öğrenen Çocuklar Üşümesin Platformu üyeleri, çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürmek için harekete geçti. Yardımseverlerden temin ettikleri paralarla bisiklet alan platform üyeleri, çocukların su sattıkları alana geldi. Platform üyeleri, Ali ve Mustafa’ya bisikletlerini hediye ederken çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.