İBT WEB

Süleyman Hurma’dan Bakan Kasapoğlu’na ziyaret

Siyaset 28.08.2020 - 15:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4774+ kez okundu.
 

Süleyman Hurma’dan Bakan Kasapoğlu’na ziyaret

Süper Lig’in yeni ekibi Karagümrük’ün Başkanı Süleyman Hurma, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu İstanbul’daki ofisinde ziyaret etti. Süper Lig’e 36 yıl sonra yükselmenin coşkusunu yaşayan ve ilk maçında Yeni Malatyaspor’u konuk edecek olan Karagümrük’te Başkan Süleyman Hurma, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu İstanbul’daki ofisinde ziyaret etti. Fatih’li olan Bakan Kasapoğlu, kendisiyle Karagümrük Stadı’nın uzun süreli olarak kulübe verilmesi yönünde görüşen Hurma’ya destek vereceklerini söylerken, Karagümrük’ün de amatör sporlara destek vermesi gerektiğini ifade etti. Görüşmede Başkan Süleyman Hurma, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, TFF 1. Lig Şampiyonluk Kupası’nın mini örneğini hediye etti.
Süper Lig’in yeni ekibi Karagümrük’ün Başkanı Süleyman Hurma, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu İstanbul’daki ofisinde ziyaret etti.
Süper Lig’e 36 yıl sonra yükselmenin coşkusunu yaşayan ve ilk maçında Yeni Malatyaspor’u konuk edecek olan Karagümrük’te Başkan Süleyman Hurma, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu İstanbul’daki ofisinde ziyaret etti. Fatih’li olan Bakan Kasapoğlu, kendisiyle Karagümrük Stadı’nın uzun süreli olarak kulübe verilmesi yönünde görüşen Hurma’ya destek vereceklerini söylerken, Karagümrük’ün de amatör sporlara destek vermesi gerektiğini ifade etti. Görüşmede Başkan Süleyman Hurma, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, TFF 1. Lig Şampiyonluk Kupası’nın mini örneğini hediye etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.