İBT WEB

Suluova’da yöneticiler iftarda çocukları ağırladı

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2022 - 08:36, Güncelleme: 20.04.2022 - 00:05 1346+ kez okundu.
 

Suluova’da yöneticiler iftarda çocukları ağırladı

Suluova’da yöneticiler iftarda çocukları ağırladı

Suluova Kaymakamı Abdullah Şen ve Belediye Başkanı Fatih Üçok, düzenledikleri iftar programında yetim çocukları ağırladı.Sohbet ettiği çocuklara seslenen Başkan Üçok, “Hiç mahzun olmayın. Devletimiz, belediyemiz ve bizler her zaman sizlerin yanındayız. Bizler kocaman bir aileyiz” dedi.Devletin yetimlere sahip çıktığını belirten Suluova Kaymakamı Abdullah Şen de, Ramazan ayı dolayısıyla onlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.200’ye yakın çocuk ve ailelerinin katıldığı programda AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Temel de yer aldı. Programa katılan çocuklar eğlenceli vakit geçirdi.
Suluova’da yöneticiler iftarda çocukları ağırladı
Suluova Kaymakamı Abdullah Şen ve Belediye Başkanı Fatih Üçok, düzenledikleri iftar programında yetim çocukları ağırladı.
Sohbet ettiği çocuklara seslenen Başkan Üçok, “Hiç mahzun olmayın. Devletimiz, belediyemiz ve bizler her zaman sizlerin yanındayız. Bizler kocaman bir aileyiz” dedi.
Devletin yetimlere sahip çıktığını belirten Suluova Kaymakamı Abdullah Şen de, Ramazan ayı dolayısıyla onlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.
200’ye yakın çocuk ve ailelerinin katıldığı programda AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Temel de yer aldı. Programa katılan çocuklar eğlenceli vakit geçirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.