İBT WEB

Sünnet kayıtları başladı

Genel 25.06.2020 - 14:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2997+ kez okundu.
 

Sünnet kayıtları başladı

Eyüpsultan Belediyesi’nin, her yıl geleneksel olarak düzenlediği ücretsiz toplu sünnet şöleni için kayıtlar başladı. Eyüpsultan Belediyesi her yıl ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını ücretsiz sünnet ettiriyor. Düzenlenen organizasyonda çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler Eyüpsultan Belediyesi Beyaz Masa Birimi’ne başvurabilir veya 0212 440 04 78 numaralı telefonu arayarak kayıt yaptırabilirler. Erkekliğe ilk adım atacak çocuklar için sünnet kayıtları 10 Temmuz Cuma günü sona erecek.
Eyüpsultan Belediyesi’nin, her yıl geleneksel olarak düzenlediği ücretsiz toplu sünnet şöleni için kayıtlar başladı.
Eyüpsultan Belediyesi her yıl ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını ücretsiz sünnet ettiriyor. Düzenlenen organizasyonda çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler Eyüpsultan Belediyesi Beyaz Masa Birimi’ne başvurabilir veya 0212 440 04 78 numaralı telefonu arayarak kayıt yaptırabilirler. Erkekliğe ilk adım atacak çocuklar için sünnet kayıtları 10 Temmuz Cuma günü sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.