İBT WEB

Suudi Arabistan’da kum fırtınası maçı durdurdu

Genel 02.10.2020 - 07:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 1818+ kez okundu.
 

Suudi Arabistan’da kum fırtınası maçı durdurdu

Suudi Arabistan’ın Cidde kentini vuran kum fırtınası, Abha ve El Wehda takımları arasında oynanan maçı durdurdu. Suudi Arabistan’da kum fırtınası, Cidde kentini vurdu. Kentte hayatı felç eden fırtına, Suudi Arabistan ligi hazırlık için Abha ve El Wehda takımları arasında oynanan maçı da etkiledi. Fırtına, sahada görüş mesafesini bir metreye kadar düşürürken, oyunculara zor anlar yaşattı. Maçın hakemi, fırtınadan dolayı 27. dakikada maçı durdurarak oyuncuları soyunma odasına çağırdı.
Suudi Arabistan’ın Cidde kentini vuran kum fırtınası, Abha ve El Wehda takımları arasında oynanan maçı durdurdu.
Suudi Arabistan’da kum fırtınası, Cidde kentini vurdu. Kentte hayatı felç eden fırtına, Suudi Arabistan ligi hazırlık için Abha ve El Wehda takımları arasında oynanan maçı da etkiledi. Fırtına, sahada görüş mesafesini bir metreye kadar düşürürken, oyunculara zor anlar yaşattı. Maçın hakemi, fırtınadan dolayı 27. dakikada maçı durdurarak oyuncuları soyunma odasına çağırdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.