İBT WEB

Tahire Teyze MASKİ den Çok Memnunum

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 06.07.2021 - 14:48, Güncelleme: 06.07.2021 - 14:48 1987+ kez okundu.
 

Tahire Teyze MASKİ den Çok Memnunum

Tahire Teyze MASKİ den Çok Memnunum

MASKİ Genel Müdürlüğü, sosyal belediyecilik anlayışıyla engelli, yaşlı ya da kendi imkanlarıyla abone işlerine ulaşamayacak vatandaşların abonelik işlemlerini yapmalarına yardımcı olmaya devam ediyor.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünün ‘Yalnız Değilsiniz’ ekipleri kısıtlamaların sürdüğü dönemde 7 gün 24 saat mesai mefhumu gözetmeden vatandaşların yardımına koştu. Ekipler, kısıtlamaların sona ermesiyle birlikte de engelli, yaşlı ya da kendi imkanlarıyla abone işlerine ulaşamayacak vatandaşların abonelik işlemlerini yapmalarına yardımcı olmaya devam ediyor.‘Yalnız Değilsiniz’ ekipleri vatandaşların takdirini kazandıBu kapsamda abone işlemlerini gerçekleştirmek amacıyla ‘Yalnız Değilsiniz’ ekibi tarafından evinden alınan Tahire Alabaş, işlemlerin yapılmasının ardından Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş’ın misafiri oldu. Kendisine yapılan yardımdan ötürü Daire Başkanı Talip Akbaş’a teşekkür eden Tahire Alabaş, “MASKİ yetkilileri işlemlerimi yaparken bana yardımcı oldu. Ekipler her ihtiyacımız olduğunda yanımızdalar. Allah Cengiz Başkan ve çalışanlarından razı olsun. Çok memnunum” dedi. Tahire Teyze ‘Yalnız Değilsiniz’ ekipleri tarafından evine bırakıldı.
Tahire Teyze MASKİ den Çok Memnunum

MASKİ Genel Müdürlüğü, sosyal belediyecilik anlayışıyla engelli, yaşlı ya da kendi imkanlarıyla abone işlerine ulaşamayacak vatandaşların abonelik işlemlerini yapmalarına yardımcı olmaya devam ediyor.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünün ‘Yalnız Değilsiniz’ ekipleri kısıtlamaların sürdüğü dönemde 7 gün 24 saat mesai mefhumu gözetmeden vatandaşların yardımına koştu. Ekipler, kısıtlamaların sona ermesiyle birlikte de engelli, yaşlı ya da kendi imkanlarıyla abone işlerine ulaşamayacak vatandaşların abonelik işlemlerini yapmalarına yardımcı olmaya devam ediyor.‘Yalnız Değilsiniz’ ekipleri vatandaşların takdirini kazandıBu kapsamda abone işlemlerini gerçekleştirmek amacıyla ‘Yalnız Değilsiniz’ ekibi tarafından evinden alınan Tahire Alabaş, işlemlerin yapılmasının ardından Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş’ın misafiri oldu. Kendisine yapılan yardımdan ötürü Daire Başkanı Talip Akbaş’a teşekkür eden Tahire Alabaş, “ MASKİ yetkilileri işlemlerimi yaparken bana yardımcı oldu. Ekipler her ihtiyacımız olduğunda yanımızdalar. Allah Cengiz Başkan ve çalışanlarından razı olsun. Çok memnunum” dedi. Tahire Teyze ‘Yalnız Değilsiniz’ ekipleri tarafından evine bırakıldı.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.