İBT WEB

Talas’ta kararlar oy birliği ile

Genel 08.09.2020 - 10:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4377+ kez okundu.
 

Talas’ta kararlar oy birliği ile

Talas Belediye Meclisi toplanarak gündeminde bulunan 14 maddeyi karara bağladı. Görüşülen maddelerin tamamı oy birliği ile kabul edildi. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın başkanlığında gerçekleştirilen meclis oturumunda çeşitli İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporları ile uygulama imar planı değişikliği talepleri karara bağlandı. Toplantıda ayrıca tarım işçilerinin barınma ve sosyal etkinlik alanlarının artırılmasına yönelik, “Tarım Anneleri Ev’leniyor” adlı projeye ilişkin gündem maddesi de kabul edildi. Kararların oybirliği ile alındığına dikkat çeken Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, katkı sağlayan tüm meclis üyelerine teşekkür etti. Talas Belediye Meclisi bir sonraki toplantısını 5 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirecek.
Talas Belediye Meclisi toplanarak gündeminde bulunan 14 maddeyi karara bağladı. Görüşülen maddelerin tamamı oy birliği ile kabul edildi.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın başkanlığında gerçekleştirilen meclis oturumunda çeşitli İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporları ile uygulama imar planı değişikliği talepleri karara bağlandı.
Toplantıda ayrıca tarım işçilerinin barınma ve sosyal etkinlik alanlarının artırılmasına yönelik, “Tarım Anneleri Ev’leniyor” adlı projeye ilişkin gündem maddesi de kabul edildi.
Kararların oybirliği ile alındığına dikkat çeken Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, katkı sağlayan tüm meclis üyelerine teşekkür etti. Talas Belediye Meclisi bir sonraki toplantısını 5 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.