İBT WEB

Tarık Almış Spor Salonu Kapılarını Yeniden Açıyor

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 09.02.2022 - 11:12, Güncelleme: 09.02.2022 - 11:12 1877+ kez okundu.
 

Tarık Almış Spor Salonu Kapılarını Yeniden Açıyor

Tarık Almış Spor Salonu Kapılarını Yeniden Açıyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Manisa’yı spor kenti yapma hedefiyle başlattığı sportif tesisleşme adımları doğrultusunda şehre kazandırılan Tarık Almış Spor Tesisleri, değişen ve gelişen teknolojinin imkânları kullanılarak yenilendi. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, kapalı yüzme havuzu ve spor salonunu içinde barındıran tesisteki tadilat işlemlerinin tamamlandığını belirterek, Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımının 12 Şubat tarihinde saat 15.45’te oynayacağı Finalspor maçıyla Tarık Almış Spor Tesislerinin kapılarının yeniden açılacağını dile getirdi.    Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ile birlikte bir süredir tadilat işlemleri yapılan Tarık Almış Spor Tesislerinde incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında Yapım Kontrol ve Uygulama Şube Müdürü Egemen Eceoğlu, yüklenici firma yetkilileri, teknik ekipler ve tesis sorumluları da hazır bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda gelişen teknolojinin imkânlarından faydalanılarak Tarık Almış Spor Tesisleri’nde yenilemeye gidildiğini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, “Tarık Almış Spor Tesislerindeki tadilat çalışmaları tamamlandı. Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol A Takımı, tesiste antrenmanlara başladı. 12 Şubat 2022 Cumartesi günü saat 15.45’te Manisa BBSK-Finalspor karşılaşması ile tesisimizin kapıları yeniden açılacak. Manisa’nın ihtiyaç duyduğu bir tesisi yenileyerek hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sporseverlere ve halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu.    
Tarık Almış Spor Salonu Kapılarını Yeniden Açıyor


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Manisa’yı spor kenti yapma hedefiyle başlattığı sportif tesisleşme adımları doğrultusunda şehre kazandırılan Tarık Almış Spor Tesisleri, değişen ve gelişen teknolojinin imkânları kullanılarak yenilendi. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, kapalı yüzme havuzu ve spor salonunu içinde barındıran tesisteki tadilat işlemlerinin tamamlandığını belirterek, Manisa Büyükşehir Belediye spor Basketbol takımının 12 Şubat tarihinde saat 15.45’te oynayacağı Final spor maçıyla Tarık Almış Spor Tesislerinin kapılarının yeniden açılacağını dile getirdi. 
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ile birlikte bir süredir tadilat işlemleri yapılan Tarık Almış Spor Tesislerinde incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında Yapım Kontrol ve Uygulama Şube Müdürü Egemen Eceoğlu, yüklenici firma yetkilileri, teknik ekipler ve tesis sorumluları da hazır bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda gelişen teknolojinin imkânlarından faydalanılarak Tarık Almış Spor Tesisleri’nde yenilemeye gidildiğini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, “ Tarık Almış Spor Tesislerindeki tadilat çalışmaları tamamlandı. Manisa Büyükşehir Belediye spor Basketbol A Takımı, tesiste antrenmanlara başladı. 12 Şubat 2022 Cumartesi günü saat 15.45’te Manisa BBSK-Final spor karşılaşması ile tesisimizin kapıları yeniden açılacak. Manisa’nın ihtiyaç duyduğu bir tesisi yenileyerek hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sporseverlere ve halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu.
 
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.