İBT WEB

TARSUS'TA YOL BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 29.09.2023 - 16:24, Güncelleme: 29.09.2023 - 16:31 3648+ kez okundu.
 

TARSUS'TA YOL BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

kente yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

-TARSUS'TA YOL BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR -TARSUS'TA YAPILAN YOL BAKIM ÇALIŞMALARI VATANDAŞLARDAN TAKDİR TOPLUYOR Tarsus Belediyesi, kente yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kırsal mahallelerin yanı sıra merkez mahallelerde de sıcak ve sathi asfalt yol, bakım, onarım işlemleri düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Eş zamanlı olarak Bahçe ve Kemalpaşa Mahallelerinde çalışmalar yapılarak vatandaşların memnuniyeti kazanılıyor.   Tarsus Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yolların daha rahat ve konforlu hale getirilmesini hedefliyor. Aynı zamanda şehrin farklı bölgelerinde asfalt çalışmalarına da devam edilerek, vatandaşların taleplerine hızlı bir şekilde cevap veriliyor. Bu çalışmalarla hem mahalle sakinleri rahatlıyor hem de sürücülerin konforlu bir şekilde seyahat etmeleri sağlanıyor. Kemalpaşa ve Bahçe Mahallelerinde hasarlı yollar ekipler tarafından asfaltlanıyor.   BAŞKAN BOZDOĞAN, “KENTİMİZİ KONFORLU YOLLARA KAVUŞTURMAK İÇİN ÇABALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ” Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, asfalt çalışmalarıyla ilgili olarak, "Vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak kentimizi konforlu yollara kavuşturmak için çabalarımızı sürdürüyoruz. Tarsus'un görünümünü yenileyerek yeni yollar açıyoruz, hasarlı yollarımızda çalışmalar gerçekleştiriyoruz." şeklinde konuştu. -- Tarsus Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
kente yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

-TARSUS'TA YOL BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

-TARSUS'TA YAPILAN YOL BAKIM ÇALIŞMALARI VATANDAŞLARDAN TAKDİR TOPLUYOR

Tarsus Belediyesi, kente yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kırsal mahallelerin yanı sıra merkez mahallelerde de sıcak ve sathi asfalt yol, bakım, onarım işlemleri düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Eş zamanlı olarak Bahçe ve Kemalpaşa Mahallelerinde çalışmalar yapılarak vatandaşların memnuniyeti kazanılıyor.

 

Tarsus Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yolların daha rahat ve konforlu hale getirilmesini hedefliyor. Aynı zamanda şehrin farklı bölgelerinde asfalt çalışmalarına da devam edilerek, vatandaşların taleplerine hızlı bir şekilde cevap veriliyor. Bu çalışmalarla hem mahalle sakinleri rahatlıyor hem de sürücülerin konforlu bir şekilde seyahat etmeleri sağlanıyor. Kemalpaşa ve Bahçe Mahallelerinde hasarlı yollar ekipler tarafından asfaltlanıyor.

 

BAŞKAN BOZDOĞAN, “KENTİMİZİ KONFORLU YOLLARA KAVUŞTURMAK İÇİN ÇABALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, asfalt çalışmalarıyla ilgili olarak, "Vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak kentimizi konforlu yollara kavuşturmak için çabalarımızı sürdürüyoruz. Tarsus'un görünümünü yenileyerek yeni yollar açıyoruz, hasarlı yollarımızda çalışmalar gerçekleştiriyoruz." şeklinde konuştu.


--

Tarsus Belediyesi
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.