İBT WEB

Tatvan’da korona virüs denetimleri

19.08.2020 - 09:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3415+ kez okundu.
 

Tatvan’da korona virüs denetimleri

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Tatvan ilçesinde korona virüs ile mücadele kapsamında yapılan denetimler aralıksız devam ediyor. Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde başlattıkları denetim, uyarı ve kontrolleri aralıksız sürdürüyor. Denetim çalışmaları kapsamında bir yandan korona virüs salgınına karşı sık sık anonslar yapan ekipler, ayrıca maske, sosyal mesafe ve diğer kurallara uymayan vatandaşları da tek tek uyarıyor. İlçenin Van Gölü sahil şeridi başta olmak üzere, ilçe merkezi ve halkın yoğun olduğu alanlarda da denetimlerini arttıran ekipler, halkın sağlığı için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Tatvan ilçesinde korona virüs ile mücadele kapsamında yapılan denetimler aralıksız devam ediyor.
Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde başlattıkları denetim, uyarı ve kontrolleri aralıksız sürdürüyor. Denetim çalışmaları kapsamında bir yandan korona virüs salgınına karşı sık sık anonslar yapan ekipler, ayrıca maske, sosyal mesafe ve diğer kurallara uymayan vatandaşları da tek tek uyarıyor. İlçenin Van Gölü sahil şeridi başta olmak üzere, ilçe merkezi ve halkın yoğun olduğu alanlarda da denetimlerini arttıran ekipler, halkın sağlığı için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.