İBT WEB

Tavşanlı’da öğrencilere temel trafik eğitimi

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2022 - 12:13, Güncelleme: 28.04.2022 - 11:26 1678+ kez okundu.
 

Tavşanlı’da öğrencilere temel trafik eğitimi

Tavşanlı’da öğrencilere temel trafik eğitimi

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünce öğrencilere hem teorik, hem de uygulamalı olarak temel trafik eğitimi verildiği bildirildi.Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından Tavşanlı Belediyesi Trafik Eğitim Parkında toplam 187 öğrenciye güvenli trafik kullanımı konusunda hem teorik, hem de uygulamalı olarak temel trafik eğitimi verildi ve akabinde kırmızı düdük dağıtıldı.
Tavşanlı’da öğrencilere temel trafik eğitimi
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünce öğrencilere hem teorik, hem de uygulamalı olarak temel trafik eğitimi verildiği bildirildi.
Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından Tavşanlı Belediyesi Trafik Eğitim Parkında toplam 187 öğrenciye güvenli trafik kullanımı konusunda hem teorik, hem de uygulamalı olarak temel trafik eğitimi verildi ve akabinde kırmızı düdük dağıtıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.