İBT WEB

TBMM Başkanı Şentop memleketi Tekirdağ’a geldi

17.07.2020 - 12:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3129+ kez okundu.
 

TBMM Başkanı Şentop memleketi Tekirdağ’a geldi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına yeniden seçilen Prof. Dr. Mustafa Şentop, bir dizi programa katılmak, ziyaret ve görüşmeler gerçekleştirmek üzere memleketi Tekirdağ’a geldi. Ankara’dan uçakla Çorlu Atatürk Havalimanı’na gelen TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’u burada Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, AK Parti Tekirdağ milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, yönetim kurulu üyeleri karşıladılar. Kendisini karşılamaya gelen protokol üyeleri, partililer ve vatandaşlarla pandemi sürecinde alınan tedbirlere uygun bir şekilde selamlaşan TBMM Başkanı Şentop vatandaşların fotoğraf çekilme isteklerini de geri çevirmedi. TBMM Başkanı Şentop daha sonra karayoluyla gerçekleştirilerek programlara katılmak üzere Tekirdağ’a gitti.
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına yeniden seçilen Prof. Dr. Mustafa Şentop, bir dizi programa katılmak, ziyaret ve görüşmeler gerçekleştirmek üzere memleketi Tekirdağ’a geldi.
Ankara’dan uçakla Çorlu Atatürk Havalimanı’na gelen TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’u burada Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, AK Parti Tekirdağ milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, yönetim kurulu üyeleri karşıladılar.
Kendisini karşılamaya gelen protokol üyeleri, partililer ve vatandaşlarla pandemi sürecinde alınan tedbirlere uygun bir şekilde selamlaşan TBMM Başkanı Şentop vatandaşların fotoğraf çekilme isteklerini de geri çevirmedi.
TBMM Başkanı Şentop daha sonra karayoluyla gerçekleştirilerek programlara katılmak üzere Tekirdağ’a gitti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.