İBT WEB

Tedavisi tamamlanan dağ keçisi doğaya bırakıldı

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2022 - 15:40, Güncelleme: 28.04.2022 - 15:38 1521+ kez okundu.
 

Tedavisi tamamlanan dağ keçisi doğaya bırakıldı

Tedavisi tamamlanan dağ keçisi doğaya bırakıldı

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde 1 hafta önce vatandaşlar tarafından yaralı olarak bulunan dağ keçisi tedavisinin tamamlanmasının ardından doğaya bırakıldı.Sincik ilçesi Cumhuriyet Mahallesi kırsalında iki vatandaş tarafından yaralı halde bulunan yavru dağ keçisi, Adıyaman Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmişti. Hafif yaralı olan dağ keçisi veteriner hekim tarafından yapılan tedavisinin ardından sağlığına kavuştu.Adıyaman Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri dağ keçisini bulunduğu doğal ortamına tekrar bıraktı.
Tedavisi tamamlanan dağ keçisi doğaya bırakıldı
Adıyaman’ın Sincik ilçesinde 1 hafta önce vatandaşlar tarafından yaralı olarak bulunan dağ keçisi tedavisinin tamamlanmasının ardından doğaya bırakıldı.
Sincik ilçesi Cumhuriyet Mahallesi kırsalında iki vatandaş tarafından yaralı halde bulunan yavru dağ keçisi, Adıyaman Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmişti. Hafif yaralı olan dağ keçisi veteriner hekim tarafından yapılan tedavisinin ardından sağlığına kavuştu.
Adıyaman Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri dağ keçisini bulunduğu doğal ortamına tekrar bıraktı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.