İBT WEB

Tekirdağ’da kaza: 4 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2022 - 09:48, Güncelleme: 14.12.2022 - 08:56 903+ kez okundu.
 

Tekirdağ’da kaza: 4 yaralı

Tekirdağ’da kaza: 4 yaralı

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde yaşanan trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Kaza, Muratlı-Tekirdağ karayolu Yeşilsırt Mahallesi’nde İnciröbekleri mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Veysel Ç. idaresindeki 59 ABG 608 plakalı otomobil, yolun emniyet şeridinde park halinde bulunan Güven Y.’ye ait 22 DK 603 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil sürücüsü Veysel Ç. ile araçta yolcu olarak bulunan 3 kişi yaralandı.Yaralılardan 2’si kendi imkanları ile hastaneye giderken, diğer 2 yaralı ise ambulanslarla Tekirdağ Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Araçlar kullanılamaz hale gelirken, yangın çıkma ihtimali üzerine olay mahalline iki itfaiye aracı da sevk edildi.Trafik kazasına ilişkin inceleme başlatıldı.
Tekirdağ’da kaza: 4 yaralı
Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde yaşanan trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Kaza, Muratlı-Tekirdağ karayolu Yeşilsırt Mahallesi’nde İnciröbekleri mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Veysel Ç. idaresindeki 59 ABG 608 plakalı otomobil, yolun emniyet şeridinde park halinde bulunan Güven Y.’ye ait 22 DK 603 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil sürücüsü Veysel Ç. ile araçta yolcu olarak bulunan 3 kişi yaralandı.
Yaralılardan 2’si kendi imkanları ile hastaneye giderken, diğer 2 yaralı ise ambulanslarla Tekirdağ Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Araçlar kullanılamaz hale gelirken, yangın çıkma ihtimali üzerine olay mahalline iki itfaiye aracı da sevk edildi.
Trafik kazasına ilişkin inceleme başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.