İBT WEB

Tekstil fabrikasında yangın

18.09.2020 - 11:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4389+ kez okundu.
 

Tekstil fabrikasında yangın

Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) bir tekstil fabrikasının pamuk balya bölümünde çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü. OSB’de ki tekstil fabrikasının pamuk balya bölümünde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Balyalar arasındaki dumanı gören işçiler yangına müdahale ederek, itfaiye ekiplerine bilgi verdi. İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangına müdahale etti. Bir süre sonra yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri yangını tamamen söndürdü. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.
Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) bir tekstil fabrikasının pamuk balya bölümünde çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü.
OSB’de ki tekstil fabrikasının pamuk balya bölümünde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Balyalar arasındaki dumanı gören işçiler yangına müdahale ederek, itfaiye ekiplerine bilgi verdi. İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangına müdahale etti.
Bir süre sonra yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri yangını tamamen söndürdü. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.