İBT WEB

Tekstil firması çalışanları iftarda buluştu

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2022 - 13:44, Güncelleme: 27.04.2022 - 12:46 1150+ kez okundu.
 

Tekstil firması çalışanları iftarda buluştu

Tekstil firması çalışanları iftarda buluştu

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde tekstil çalışanları, iftarda bir araya geldi.Tavşanlı ilçesinde geçtiğimiz aylarda açılan ve birçok bayanı istihdam eden tekstil firma sahibi Neriman Bayar, "Kadına verilen değerin ve işlevselliğin önemli olması gerektiği fikrinden yola çıkarak yaptığımız bu oluşum ile üretime katkı sağlamak iş yerimizin öncelikli misyonudur. Ekip ruhu ile bunu kısa sürede sağladık. Özverili çalışmaları için çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Firmamızın oluşumunda bana destek veren eşime ve aileme de ayrıca teşekkür ederim. Daha çok kişiye ulaşmak ve daha çok üretmek için çalışmaya devam edeceğiz" diyerek bu güzel Ramazan akşamında birlikte iftar yapmanın mutluluğunu dile getirdi.
Tekstil firması çalışanları iftarda buluştu
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde tekstil çalışanları, iftarda bir araya geldi.
Tavşanlı ilçesinde geçtiğimiz aylarda açılan ve birçok bayanı istihdam eden tekstil firma sahibi Neriman Bayar, "Kadına verilen değerin ve işlevselliğin önemli olması gerektiği fikrinden yola çıkarak yaptığımız bu oluşum ile üretime katkı sağlamak iş yerimizin öncelikli misyonudur. Ekip ruhu ile bunu kısa sürede sağladık. Özverili çalışmaları için çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Firmamızın oluşumunda bana destek veren eşime ve aileme de ayrıca teşekkür ederim. Daha çok kişiye ulaşmak ve daha çok üretmek için çalışmaya devam edeceğiz" diyerek bu güzel Ramazan akşamında birlikte iftar yapmanın mutluluğunu dile getirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.