İBT WEB

THY Euroleague’de ilk haftanın MVP’si Pierria Henry

Siyaset 03.10.2020 - 11:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 1566+ kez okundu.
 

THY Euroleague’de ilk haftanın MVP’si Pierria Henry

THY Euroleague’de ilk haftanın MVP’si Baskonia’nın Real Madrid’i 76-63 mağlup ettiği maçta 23 sayı, 6 asist ve 2 ribaund ile oynayan ABD’li basketbolcu Pierria Henry seçildi. THY Euroleague’de normal sezonun ilk haftası tamamlanırken, haftanın MVP’si (En değerli oyuncu) de belli oldu. Baskonia’nın evinde Real Madrid’i 76-63’lük skorla yendiği müsabakada yıldızlaşan Pierria Henry ilk haftanın MVP’si seçildi. ABD’li oyuncu, mücadeleyi 23 sayı, 6 asist ve 2 ribaund ile tamamladı. 27 yaşındaki basketbolcu bu performansı ile 32 verimlilik puanı aldı.
THY Euroleague’de ilk haftanın MVP’si Baskonia’nın Real Madrid’i 76-63 mağlup ettiği maçta 23 sayı, 6 asist ve 2 ribaund ile oynayan ABD’li basketbolcu Pierria Henry seçildi.
THY Euroleague’de normal sezonun ilk haftası tamamlanırken, haftanın MVP’si (En değerli oyuncu) de belli oldu. Baskonia’nın evinde Real Madrid’i 76-63’lük skorla yendiği müsabakada yıldızlaşan Pierria Henry ilk haftanın MVP’si seçildi. ABD’li oyuncu, mücadeleyi 23 sayı, 6 asist ve 2 ribaund ile tamamladı. 27 yaşındaki basketbolcu bu performansı ile 32 verimlilik puanı aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.