İBT WEB

Ticari Taksiler Denetimden Geçti

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 03.03.2022 - 08:45, Güncelleme: 03.03.2022 - 08:45 1639+ kez okundu.
 

Ticari Taksiler Denetimden Geçti

Ticari Taksiler Denetimden Geçti

Toplu ulaşım araçlarında periyodik olarak kontrol çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, bu kez ticari taksilerde denetimde bulundu. Daire başkanlığına bağlı ekipler, ticari taksilerde hijyenden taksimetreye kadar detaylı bir kontrolde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kent merkezinde ticari taksilerde denetimde bulundu. Hijyen kuralları, taksimetre, yaka kartı gibi birçok konuda detaylı olarak incelemede bulunan ekipler, kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uyguladı. Öte yandan denetimlerin periyodik olarak devam edeceğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, “Önceliğimiz kaliteli ve güvenli ulaşım. Bu doğrultuda denetim çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.  
Ticari Taksiler Denetimden Geçti


Toplu ulaşım araçlarında periyodik olarak kontrol çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, bu kez ticari taksilerde denetimde bulundu. Daire başkanlığına bağlı ekipler, ticari taksilerde hijyenden taksimetreye kadar detaylı bir kontrolde bulundu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kent merkezinde ticari taksilerde denetimde bulundu. Hijyen kuralları, taksimetre, yaka kartı gibi birçok konuda detaylı olarak incelemede bulunan ekipler, kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uyguladı. Öte yandan denetimlerin periyodik olarak devam edeceğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, “Önceliğimiz kaliteli ve güvenli ulaşım. Bu doğrultuda denetim çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.