İBT WEB

Togolu Mathieu Dossevi, Denizlispor’da

Siyaset 05.10.2020 - 10:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 2406+ kez okundu.
 

Togolu Mathieu Dossevi, Denizlispor’da

Yukatel Denizlispor, transfer çalışmalarında son olarak Toulouse forması giyen 32 yaşındaki Mathieu Dossevi ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Yeşil siyahlı kulüp, transfer çalışmalarına devam ederken son olarak Toulouse forması giyen 32 yaşındaki Togolu futbolcu Mathieu Dossevi, 1+1 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Denizlispor’da oynayacak olan 1,74 boyundaki sağ kanat oyuncusu Dossevi, bugüne kadar 370 maça çıkarak 43 gol attı ve 60 asist gerçekleştirdi.
Yukatel Denizlispor, transfer çalışmalarında son olarak Toulouse forması giyen 32 yaşındaki Mathieu Dossevi ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.
Yeşil siyahlı kulüp, transfer çalışmalarına devam ederken son olarak Toulouse forması giyen 32 yaşındaki Togolu futbolcu Mathieu Dossevi, 1+1 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Denizlispor’da oynayacak olan 1,74 boyundaki sağ kanat oyuncusu Dossevi, bugüne kadar 370 maça çıkarak 43 gol attı ve 60 asist gerçekleştirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.