İBT WEB

TOKYO OLİMPİYATLARINDA OKÇUMUZ METE GAZOZ ÜÇÜNCÜ TURA YÜKSELDİ

Spor (MBH) - Mersin Blok Haber | 29.07.2021 - 08:48, Güncelleme: 29.07.2021 - 08:48 1541+ kez okundu.
 

TOKYO OLİMPİYATLARINDA OKÇUMUZ METE GAZOZ ÜÇÜNCÜ TURA YÜKSELDİ

Okçumuz Mete Gazoz erkekler bireysel 2 tur mücadelesinde Avustralya dan Ryan Tyack i 7 3 mağlup ederek 3 tura çıktı

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın 6. gününde mücadele eden milli okçu Mete Gazoz, üçüncü tura yükseldi. Milli okçumuz, Avustralyalı rakibi karşısında da yoluna devam etti. Ryan Tyack'i 7-3 mağlup ederek 3. tura çıkan Gazoz, 31 Temmuz'da üçüncü tur ve finaller için yarışacak.Yumenoshima Okçuluk Alanı'nda yapılan müsabakalarda Mete, ilk turda Lüksemburglu Jeff Henckels ile karşılaştı. Baştan sona üstün bir performans sergileyen milli sporcu, 2-0'lık 3 set sonunda müsabakayı 6-0 kazandı. Mete Gazoz, ikinci turda ise Avustralyalı Ryan Tyack ile karşı karşıya geldi.
Okçumuz Mete Gazoz erkekler bireysel 2 tur mücadelesinde Avustralya dan Ryan Tyack i 7 3 mağlup ederek 3 tura çıktı

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın 6. gününde mücadele eden milli okçu  Mete Gazoz, üçüncü tura yükseldi. Milli okçumuz, Avustralyalı rakibi karşısında da yoluna devam etti. Ryan Tyack'i 7-3 mağlup ederek 3. tura çıkan Gazoz, 31 Temmuz'da üçüncü tur ve finaller için yarışacak.Yumenoshima Okçuluk Alanı'nda yapılan müsabakalarda Mete, ilk turda Lüksemburglu Jeff Henckels ile karşılaştı. Baştan sona üstün bir performans sergileyen milli sporcu, 2-0'lık 3 set sonunda müsabakayı 6-0 kazandı. Mete Gazoz, ikinci turda ise Avustralyalı Ryan Tyack ile karşı karşıya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.