İBT WEB

TORUN MAHALLESİ NE YENİ SU KAYNAĞI

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 30.09.2021 - 14:49, Güncelleme: 30.09.2021 - 14:49 2372+ kez okundu.
 

TORUN MAHALLESİ NE YENİ SU KAYNAĞI

Temiz ve sürekli su iletme adına ihtiyaç duyulan bölgelerde sondaj çalışmalarının süreceğini vurguladı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), su iletim seviyesini daha da güçlendirmek için yeni içme suyu sondaj kuyusu çalışmaları gerçekleştiriyor. Kırıkhan ilçesine bağlı Torun Mahallesi’nin içme suyu kapasitesini arttırmak adına sondaj çalışmasının yapıldığını açıklayan HATSU Genel Müdürlüğü, yapılan ölçüm çalışmalarının ardından açılan kuyusundan saniyede 8 litre su elde edildiğini aktardı. Mahalle sakinlerinin güçlü suyu kavuşacağını vurgulayan HATSU, sondaj açma sürecinin tamamlandığını bağlantı ve hijyen çalışmalarının ardından suyun verileceğini belirterek, temiz ve sürekli su iletme adına ihtiyaç duyulan bölgelerde sondaj çalışmalarının süreceğini vurguladı.  
Temiz ve sürekli su iletme adına ihtiyaç duyulan bölgelerde sondaj çalışmalarının süreceğini vurguladı


Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), su iletim seviyesini daha da güçlendirmek için yeni içme suyu sondaj kuyusu çalışmaları gerçekleştiriyor.
Kırıkhan ilçesine bağlı Torun Mahallesi’nin içme suyu kapasitesini arttırmak adına sondaj çalışmasının yapıldığını açıklayan HATSU Genel Müdürlüğü, yapılan ölçüm çalışmalarının ardından açılan kuyusundan saniyede 8 litre su elde edildiğini aktardı. Mahalle sakinlerinin güçlü suyu kavuşacağını vurgulayan HATSU, sondaj açma sürecinin tamamlandığını bağlantı ve hijyen çalışmalarının ardından suyun verileceğini belirterek, temiz ve sürekli su iletme adına ihtiyaç duyulan bölgelerde sondaj çalışmalarının süreceğini vurguladı.
 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.