İBT WEB

Trablus’ta Türkiye, Libya ve Katar’dan heyetlerarası görüşme

17.08.2020 - 18:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3138+ kez okundu.
 

Trablus’ta Türkiye, Libya ve Katar’dan heyetlerarası görüşme

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Katar Savunma Bakanı Halid bin Muhammed el-Atiyye ve Libya İçişleri Bakanı Fethi Başağa, Trablus’ta heyetlerarası görüşmelere başkanlık ettiler. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile geldiği Libya’nın başkenti Trablus’ta Başbakanlık Sarayı’nda gerçekleştirilen başbaşa görüşmenin ardından otele geçti. Burada Bakan Akar, Katar Savunma Bakanı Halid bin Muhammed el-Atiyye ve Libya İçişleri Bakanı Başağa, heyetlerarası görüşmelere başkanlık ettiler. Toplantıya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler de katıldı.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Katar Savunma Bakanı Halid bin Muhammed el-Atiyye ve Libya İçişleri Bakanı Fethi Başağa, Trablus’ta heyetlerarası görüşmelere başkanlık ettiler.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile geldiği Libya’nın başkenti Trablus’ta Başbakanlık Sarayı’nda gerçekleştirilen başbaşa görüşmenin ardından otele geçti. Burada Bakan Akar, Katar Savunma Bakanı Halid bin Muhammed el-Atiyye ve Libya İçişleri Bakanı Başağa, heyetlerarası görüşmelere başkanlık ettiler. Toplantıya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler de katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.