İBT WEB

Trabzonspor, Djaniny için tanıtım videosu yayımladı

Siyaset 04.10.2020 - 13:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 2994+ kez okundu.
 

Trabzonspor, Djaniny için tanıtım videosu yayımladı

Trabzonspor, 3 yıllık sözleşme imzaladığı Djaniny Semedo için tanıtım videosu hazırladı. Trabzonspor’un yeni transferi Djaniny için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde tanıtım videosu çekildi. Golcü oyuncu yeni sezonda 21 numaralı formayı giyeceğini belirterek, "Takımımızın hedefine ulaşmasında yardımcı olmak için buradayım. Saha içinde ve dışında her şeyimi ortaya koyacağım" ifadelerini kullandı.
Trabzonspor, 3 yıllık sözleşme imzaladığı Djaniny Semedo için tanıtım videosu hazırladı.
Trabzonspor’un yeni transferi Djaniny için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde tanıtım videosu çekildi. Golcü oyuncu yeni sezonda 21 numaralı formayı giyeceğini belirterek, "Takımımızın hedefine ulaşmasında yardımcı olmak için buradayım. Saha içinde ve dışında her şeyimi ortaya koyacağım" ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.