İBT WEB

Trabzonspor’dan duygusal ’mutluluğa kurşun sıkma" mesajı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2022 - 13:51, Güncelleme: 27.04.2022 - 13:19 1544+ kez okundu.
 

Trabzonspor’dan duygusal ’mutluluğa kurşun sıkma" mesajı

Trabzonspor’dan duygusal ’mutluluğa kurşun sıkma" mesajı

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk için gün sayan Trabzonspor, kutlamalar öncesi ’Mutluluğa kurşun sıkma" mesajı yayımladı. Bordo-mavili kulüple efsane olmuş ve özdeşleşmiş isimlerin canlandırıldığı videoda anlamlı mesajlar verildi.Trabzonspor, bir taraftan kutlamaların hazırlığını yaparken diğer taraftan ise taraftarını uyarıcı mesajlar yayımlıyor. Bordo-mavili kulüp Trabzonspor’la özdeşleşmiş Dozer Cemil, Eren Bülbül, Kazık Koyuncu, Mustafa Çelik, Nazmiye Nine, Özkan Sümür ve niceleri başlığıyla yayımlanan video büyük bir ilgi gördü.Videoda, ’Şampiyonluk kutlamasında silah kullanmayın mutluluğa kurşun sıkmayın’ mesajı verildi.Trabzonspor, videonun sonunda ise, "Şampiyonluk kutlamalarında aramızda olmayanları saygıyla anıyor, yanımızda olanlara coşkuyla sarılıyoruz" ifadelerine yer verdi.
Trabzonspor’dan duygusal ’mutluluğa kurşun sıkma" mesajı
Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk için gün sayan Trabzonspor, kutlamalar öncesi ’Mutluluğa kurşun sıkma" mesajı yayımladı. Bordo-mavili kulüple efsane olmuş ve özdeşleşmiş isimlerin canlandırıldığı videoda anlamlı mesajlar verildi.
Trabzonspor, bir taraftan kutlamaların hazırlığını yaparken diğer taraftan ise taraftarını uyarıcı mesajlar yayımlıyor. Bordo-mavili kulüp Trabzonspor’la özdeşleşmiş Dozer Cemil, Eren Bülbül, Kazık Koyuncu, Mustafa Çelik, Nazmiye Nine, Özkan Sümür ve niceleri başlığıyla yayımlanan video büyük bir ilgi gördü.
Videoda, ’Şampiyonluk kutlamasında silah kullanmayın mutluluğa kurşun sıkmayın’ mesajı verildi.
Trabzonspor, videonun sonunda ise, "Şampiyonluk kutlamalarında aramızda olmayanları saygıyla anıyor, yanımızda olanlara coşkuyla sarılıyoruz" ifadelerine yer verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.