İBT WEB

TÜBİTAK Başkanı ve Protokol Büyükşehir Standını Gezdi

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 16.05.2022 - 11:03, Güncelleme: 16.05.2022 - 11:03 1559+ kez okundu.
 

TÜBİTAK Başkanı ve Protokol Büyükşehir Standını Gezdi

Manisa Büyükşehir Belediyesinin de desteklediği Manisa Celal Bayar Üniversitesi öncülüğünde TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında gerçekleştirilen Manisa Bilim Şenliği, kapanış töreniyle son buldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin de desteklediği Manisa Celal Bayar Üniversitesi öncülüğünde TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında gerçekleştirilen Manisa Bilim Şenliği, kapanış töreniyle son buldu. Atatürk Kent Parkı’nda yer alan Büyükşehir standını, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık ve protokol üyeleri ziyaret etti. Manisa Celal Bayar Üniversitesi öncülüğünde TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında gerçekleştirilen Manisa Bilim Şenliği’nin kapanış töreni gerçekleştirildi. Atatürk Kent Parkı’nda gerçekleştirilen kapanış törenine AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık’ın gerçekleştirdiği kapanış konuşmalarının ardından paydaşlar ve şenlikte görev alanlara teşekkür belgesi takdimi gerçekleştirildi. Daha sonra şenlikte yer alan Manisa Büyükşehir Belediyesi standını TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık ve protokol üyeleri ziyaret etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesinin de desteklediği Manisa Celal Bayar Üniversitesi öncülüğünde TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında gerçekleştirilen Manisa Bilim Şenliği, kapanış töreniyle son buldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin de desteklediği Manisa Celal Bayar Üniversitesi öncülüğünde TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında gerçekleştirilen Manisa Bilim Şenliği, kapanış töreniyle son buldu. Atatürk Kent Parkı’nda yer alan Büyükşehir standını, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık ve protokol üyeleri ziyaret etti.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi öncülüğünde TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında gerçekleştirilen Manisa Bilim Şenliği’nin kapanış töreni gerçekleştirildi. Atatürk Kent Parkı’nda gerçekleştirilen kapanış törenine AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık’ın gerçekleştirdiği kapanış konuşmalarının ardından paydaşlar ve şenlikte görev alanlara teşekkür belgesi takdimi gerçekleştirildi. Daha sonra şenlikte yer alan Manisa Büyükşehir Belediyesi standını TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık ve protokol üyeleri ziyaret etti.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.