İBT WEB

Tufanbeyli'de arıcılara taşınabilir güneş enerji sistemi desteği

Genel 09.12.2020 - 17:15, Güncelleme: 28.12.2020 - 17:17 1884+ kez okundu.
 

Tufanbeyli'de arıcılara taşınabilir güneş enerji sistemi desteği

Tufanbeyli'de arıcılara taşınabilir güneş enerji sistemi desteği

Tarım ve Orman Bakanlığınca uygulanan Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında Tufanbeyli ilçesinde, arı yetiştiricilerine taşınılabilir güneş enerji sistemi desteği verildi. Tufanbeyli Kaymakamı Ömer Sevgili, düzenlenen törenle arıcılara güneş enerji sistemlerini teslim etti. Kaymakam Sevgili, güneş enerji sisteminin arıcılara büyük katkı sağlayacağını kaydetti. İlçe Tarım ve Orman Müdürü Saffet Giray da, proje kapsamında ilçede 5 arıcıya güneş enerji sistemi verdiklerini, önümüzdeki günlerde de 150 hayvan üreticisine destek vereceklerini belirtti.
Tufanbeyli'de arıcılara taşınabilir güneş enerji sistemi desteği

Tarım ve Orman Bakanlığınca uygulanan Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında Tufanbeyli Haberleri, Tufanbeyli Haberi, Tufanbeyli Haber">Tufanbeyli ilçesinde, arı yetiştiricilerine taşınılabilir güneş enerji sistemi desteği verildi.

Tufanbeyli Kaymakamı Ömer Sevgili, düzenlenen törenle arıcılara güneş enerji sistemlerini teslim etti.

Kaymakam Sevgili, güneş enerji sisteminin arıcılara büyük katkı sağlayacağını kaydetti.

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Saffet Giray da, proje kapsamında ilçede 5 arıcıya güneş enerji sistemi verdiklerini, önümüzdeki günlerde de 150 hayvan üreticisine destek vereceklerini belirtti.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.