İBT WEB

Tunceli’de 225 ihtiyaç sahibi aileye koli yardımı

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2022 - 16:46, Güncelleme: 24.04.2022 - 16:41 1290+ kez okundu.
 

Tunceli’de 225 ihtiyaç sahibi aileye koli yardımı

Tunceli’de 225 ihtiyaç sahibi aileye koli yardımı

Tunceli’nin Nazimiye İlçesinde 225 ihtiyaç sahibi aileye koli yardımı yapıldı.İlçe genelindeki çalışmalarının yanı sıra sürdürdüğü köy, mezra ve hane ziyaretleriyle birlikte vatandaşların taleplerini dinleyen Nazımiye ilçesi Kaymakamı Uğur Tutkan, bu kez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla 225 aileye ihtiyaç kolisi ulaştırmak için çalışma başlattı. Hazırlanan ihtiyaç kolileri, ilçe genelinde titizlikle tespit edilen ailelerin evlerine götürülerek teslim edildi.
Tunceli’de 225 ihtiyaç sahibi aileye koli yardımı
Tunceli’nin Nazimiye İlçesinde 225 ihtiyaç sahibi aileye koli yardımı yapıldı.
İlçe genelindeki çalışmalarının yanı sıra sürdürdüğü köy, mezra ve hane ziyaretleriyle birlikte vatandaşların taleplerini dinleyen Nazımiye ilçesi Kaymakamı Uğur Tutkan, bu kez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla 225 aileye ihtiyaç kolisi ulaştırmak için çalışma başlattı. Hazırlanan ihtiyaç kolileri, ilçe genelinde titizlikle tespit edilen ailelerin evlerine götürülerek teslim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.