İBT WEB

Tunceli’de yaban hayvanları için su göletleri

28.09.2020 - 09:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 4423+ kez okundu.
 

Tunceli’de yaban hayvanları için su göletleri

Tunceli’de yaban hayvanlarının su ihtiyacını karşıladığı yerlerde 5 adet küçük gölet oluşturuldu. Doğa Koruma ve Milli Parklar Tunceli Şubesi tarafından, yaban hayvanlarının doğada su bulmalarına yardımcı olmak için "Su Kaynakları" projesi kapsamında çalışma yapıldı. Oluşturulan ekipler ilk önce belirli bölgelerde 5 farklı nokta tespit etti. Tespit edilen 5 farklı noktaya basit göletler yapılmaya başlandı. Yapılan göletler sayesinde yaban hayvanların su ihtiyacını daha rahat bir şekilde karşılanmasının planlandığı aktarıldı. Benzer çalışmaların bölge genelinde devam edeceği aktarıldı.
Tunceli’de yaban hayvanlarının su ihtiyacını karşıladığı yerlerde 5 adet küçük gölet oluşturuldu.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Tunceli Şubesi tarafından, yaban hayvanlarının doğada su bulmalarına yardımcı olmak için "Su Kaynakları" projesi kapsamında çalışma yapıldı. Oluşturulan ekipler ilk önce belirli bölgelerde 5 farklı nokta tespit etti. Tespit edilen 5 farklı noktaya basit göletler yapılmaya başlandı. Yapılan göletler sayesinde yaban hayvanların su ihtiyacını daha rahat bir şekilde karşılanmasının planlandığı aktarıldı.
Benzer çalışmaların bölge genelinde devam edeceği aktarıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.