İBT WEB

Türk ekipleri, Beyrut Limanı’ndaki arama kurtarma faaliyetlerine devam ediyor

Genel 08.08.2020 - 09:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2699+ kez okundu.
 

Türk ekipleri, Beyrut Limanı’ndaki arama kurtarma faaliyetlerine devam ediyor

AFAD, Sağlık Bakanlığı UMKE ve Kızılay’dan oluşan Türk heyeti, patlamanın meydana ggeldiği Beyrut’ta çalışmalarını sürdürüyor. Lübnan’ı sarsan şiddetli patlamanın yaşandığı Beyrut Limanı’ndaki Türk heyeti, AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu liderliğinde çalışmalarına devam ediyor. Türkiye Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Sağlık Bakanlığı UMKE ve Türk Kızılayı, şiddetli patlamanın yaşandığı Beyrut Limanı’nda arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.
AFAD, Sağlık Bakanlığı UMKE ve Kızılay’dan oluşan Türk heyeti, patlamanın meydana ggeldiği Beyrut’ta çalışmalarını sürdürüyor.
Lübnan’ı sarsan şiddetli patlamanın yaşandığı Beyrut Limanı’ndaki Türk heyeti, AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu liderliğinde çalışmalarına devam ediyor. Türkiye Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Sağlık Bakanlığı UMKE ve Türk Kızılayı, şiddetli patlamanın yaşandığı Beyrut Limanı’nda arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.