İBT WEB

Türkeli’den Azerbaycan’a bayraklı destek

Genel 07.10.2020 - 07:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 2498+ kez okundu.
 

Türkeli’den Azerbaycan’a bayraklı destek

Türkeli Belediyesi, Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ’da Ermenistan işgali altında bulunan topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyona destek vermek amacıyla belediye hizmet binasına Türkiye ve Azerbaycan bayrakları astı. Türkeli Belediyesi, Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ’daki işgali sona erdirmek için başlattığı operasyona Azerbaycan bayrağı asarak destek verdi. Azerbaycan Ordusu’nun başlattığı operasyona destek amacıyla Türkeli Belediyesi hizmet binasına 6 metre boyunda dev Türkiye ve Azerbaycan bayrakları asıldı.
Türkeli Belediyesi, Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ’da Ermenistan işgali altında bulunan topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyona destek vermek amacıyla belediye hizmet binasına Türkiye ve Azerbaycan bayrakları astı.
Türkeli Belediyesi, Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ’daki işgali sona erdirmek için başlattığı operasyona Azerbaycan bayrağı asarak destek verdi. Azerbaycan Ordusu’nun başlattığı operasyona destek amacıyla Türkeli Belediyesi hizmet binasına 6 metre boyunda dev Türkiye ve Azerbaycan bayrakları asıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.