İBT WEB

Türkiye’nin Sofya Büyükelçisi Sekizkök, Naim Süleymanoğlu’nun annesini ziyaret etti

Genel 04.09.2020 - 15:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3965+ kez okundu.
 

Türkiye’nin Sofya Büyükelçisi Sekizkök, Naim Süleymanoğlu’nun annesini ziyaret etti

Türkiye’nin Sofya Büyükelçisi Aylin Sekizkök, milli halterci Naim Süleymanoğlu’nun annesini ziyaret etti. Türkiye’nin Sofya Büyükelçisi Aylin Sekizkök, Bulgaristan’da Türklerin yoğun olarak yaşadığı Kırcaali bölgesine 2 günlük ziyaret gerçekleştirdi. Sekizkök, ziyaret kapsamında olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu olan milli halterci Naim Süleymanoğlu’nun çocukluğunun geçtiği Mestanlı kasabasına giderek, milli haltercinin annesi Hatice Süleymanoğlu’nu ziyaret etti. Büyükelçi Sekizkök’ün Mestanlı Belediye Başkanı İlknur Kazım ile Süleymanoğlu’nun evinin müzeye dönüştürülmesi konusunda görüştükleri bildirildi.
Türkiye’nin Sofya Büyükelçisi Aylin Sekizkök, milli halterci Naim Süleymanoğlu’nun annesini ziyaret etti.

Türkiye’nin Sofya Büyükelçisi Aylin Sekizkök, Bulgaristan’da Türklerin yoğun olarak yaşadığı Kırcaali bölgesine 2 günlük ziyaret gerçekleştirdi. Sekizkök, ziyaret kapsamında olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu olan milli halterci Naim Süleymanoğlu’nun çocukluğunun geçtiği Mestanlı kasabasına giderek, milli haltercinin annesi Hatice Süleymanoğlu’nu ziyaret etti. Büyükelçi Sekizkök’ün Mestanlı Belediye Başkanı İlknur Kazım ile Süleymanoğlu’nun evinin müzeye dönüştürülmesi konusunda görüştükleri bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.