İBT WEB

Tutak’ta düğün ve nişan törenlerinde korona virüs denetimi

Genel 09.08.2020 - 15:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3769+ kez okundu.
 

Tutak’ta düğün ve nişan törenlerinde korona virüs denetimi

Tutak Kaymakamlığı, İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge kapsamında ilçede yapılan nişan ve düğün organizasyonlarında denetimler gerçekleştirdi. Tutak Kaymakamlığı koordinesinde, emniyet ve jandarma ekiplerinin katılımıyla ilçede yapılan nişan ve düğün organizasyonlarında denetimler gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen denetimlerde emniyet ve jandarma ekipleri, düğün sahiplerine ve vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulundu.
Tutak Kaymakamlığı, İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge kapsamında ilçede yapılan nişan ve düğün organizasyonlarında denetimler gerçekleştirdi.

Tutak Kaymakamlığı koordinesinde, emniyet ve jandarma ekiplerinin katılımıyla ilçede yapılan nişan ve düğün organizasyonlarında denetimler gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen denetimlerde emniyet ve jandarma ekipleri, düğün sahiplerine ve vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.