İBT WEB

UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’nin ’İstanbul’ temalı topu tanıtıldı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.02.2021 - 16:05, Güncelleme: 15.02.2021 - 16:05 2808+ kez okundu.
 

UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’nin ’İstanbul’ temalı topu tanıtıldı

İstanbul’da gerçekleşecek olan 2021 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’nin ’İstanbul’ temalı topu tanıtıldı.İstanbul’da gerçekleştirilecek olan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’nde kullanılacak olan ’İstanbul’ temalı futbol topu tanıtıldı. Final maçı İstanbul’da oynanacak 2020-2021 UEFA Şampiyonlar Ligi sezonunun kalan bölümünde ‘The Finale Istanbul 21’ adı verilen top kullanılacak.
İstanbul’da gerçekleşecek olan 2021 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’nin ’İstanbul’ temalı topu tanıtıldı.
İstanbul’da gerçekleştirilecek olan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’nde kullanılacak olan ’İstanbul’ temalı futbol topu tanıtıldı. Final maçı İstanbul’da oynanacak 2020-2021 UEFA Şampiyonlar Ligi sezonunun kalan bölümünde ‘The Finale Istanbul 21’ adı verilen top kullanılacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.