İBT WEB

Ukraynalılar Romanya sınırında kilometrelerce uzun araç kuyruklar oluşturdu

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2022 - 16:15, Güncelleme: 01.03.2022 - 15:18 1871+ kez okundu.
 

Ukraynalılar Romanya sınırında kilometrelerce uzun araç kuyruklar oluşturdu

Ukraynalılar Romanya sınırında kilometrelerce uzun araç kuyruklar oluşturdu

Rusya’nın Ukrayna saldırıları devam ederken ülkeden ayrılan Ukraynalılar, Romanya sınırında kilometrelerce uzun araç kuyrukları oluşturdu.Ukraynalı sivillerin ülkeden kaçışları devam ediyor. Çatışmaların yoğun şekilde devam ettiği bir çok kentten yola çıkan siviller sınır bölgelerine akın ediyor. Ukrayna Romanya sınırında yaşanan yoğunluk ve kilometrelerce araç kuyruğu dron ile görüntülendi.Rusya’nın Ukrayna yönelik saldırıların da 6. gününde devam ediyor. Rusya’nın ülkenin pek çok kentinde devam eden saldırıları nedeniyle Ukraynalılar komşu ülkelere gidiyor. Evlerini terk eden Ukraynalılar, Romanya sınırına akın etti. Sivillerin sınır bölgesinde Romanya’ya geçmek için bekleyişleri devam ederken kilometrelerce uzun araç kuyruğu oluştu. Yaşanan yoğunluk ise dron ile görüntülendi.
Ukraynalılar Romanya sınırında kilometrelerce uzun araç kuyruklar oluşturdu
Rusya’nın Ukrayna saldırıları devam ederken ülkeden ayrılan Ukraynalılar, Romanya sınırında kilometrelerce uzun araç kuyrukları oluşturdu.
Ukraynalı sivillerin ülkeden kaçışları devam ediyor. Çatışmaların yoğun şekilde devam ettiği bir çok kentten yola çıkan siviller sınır bölgelerine akın ediyor. Ukrayna Romanya sınırında yaşanan yoğunluk ve kilometrelerce araç kuyruğu dron ile görüntülendi.
Rusya’nın Ukrayna yönelik saldırıların da 6. gününde devam ediyor. Rusya’nın ülkenin pek çok kentinde devam eden saldırıları nedeniyle Ukraynalılar komşu ülkelere gidiyor. Evlerini terk eden Ukraynalılar, Romanya sınırına akın etti. Sivillerin sınır bölgesinde Romanya’ya geçmek için bekleyişleri devam ederken kilometrelerce uzun araç kuyruğu oluştu. Yaşanan yoğunluk ise dron ile görüntülendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.