İBT WEB

Uludağ kaçak yapılardan temizleniyor

Genel 26.08.2020 - 10:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3686+ kez okundu.
 

Uludağ kaçak yapılardan temizleniyor

Osmangazi Belediyesi, Uludağ’da orman arazisi üzerine kaçak olarak inşa edilen iki katlı villayı yıktı. İlçenin dokusuna zarar veren yapılarla mücadelesini sürdüren Osmangazi Belediyesi, Uludağ’ı kaçak yapılardan temizlemek için hummalı bir çalışma yürütüyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından Süleymaniye Köyü’nde kaçak olarak inşa edildiği belirlenen iki katlı villa, iş makinesi ile yıkıldı. Ormanlık alana ruhsatsız olarak inşa edilen villanın yıkımı esnasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri hususunda ikaz eden Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, buna asla izin vermeyeceklerinin altını çizdi.
Osmangazi Belediyesi, Uludağ’da orman arazisi üzerine kaçak olarak inşa edilen iki katlı villayı yıktı.
İlçenin dokusuna zarar veren yapılarla mücadelesini sürdüren Osmangazi Belediyesi, Uludağ’ı kaçak yapılardan temizlemek için hummalı bir çalışma yürütüyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından Süleymaniye Köyü’nde kaçak olarak inşa edildiği belirlenen iki katlı villa, iş makinesi ile yıkıldı. Ormanlık alana ruhsatsız olarak inşa edilen villanın yıkımı esnasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
Vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri hususunda ikaz eden Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, buna asla izin vermeyeceklerinin altını çizdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.