İBT WEB

Ümraniye'de merdivenli sokağa giren sürücünün otomobiliyle takla attığı anlar

Yaşam (MBH) - Mersin Blok Haber | 01.10.2021 - 09:04, Güncelleme: 01.10.2021 - 09:04 1639+ kez okundu.
 

Ümraniye'de merdivenli sokağa giren sürücünün otomobiliyle takla attığı anlar

Ümraniye'de merdivenli sokağa giren sürücünün otomobiliyle takla attığı anlar

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde yaşanılan kaza, izleyenleri hayrete düşürdü.Armağanevler Mahallesi Gürsel Sokak'ta meydana gelen olayda Osman Karaoğlan, 41 EJ 310 plakalı otomobiliyle ilerlediği sırada cep telefonundaki navigasyon uygulamasının yönlendirmesiyle yol olarak görünen Başak Sokak'a girdi.SOKAKTAKİ MERDİVENLERİ FARK EDEMEYEN SÜRÜCÜ, OTOMOBİLİYLE TAKLA ATTI.Sokaktaki merdivenleri fark edemeyen Osman Karaoğlan'ın kullandığı otomobil, taklalar atarak duvara çarptı. Karaoğlan, şans eseri kazadan yara almadan kurtuldu.KAZA ANI KAMERADA.Kaza anı ise, güvenlik kameralarına yansıdı."TAKLA ATA ATA ARACIMLA BERABER İNMEYE BAŞLADIM".Yaşadıklarını anlatan sürücü Osman Karaoğlan, "Üst sokaktan gelirken navigasyon bana sağa dönüş gösterdi. Yani burayı yol olarak gösterdi. Ben de sağa döndüm. Döndükten sonra merdivenli bir yol görüyorsunuz zaten burası. Takla ata ata aracımla beraber inmeye başladım. En son duvara çarpıp durdum. Aracın içinde kafamı korudum bir şey olmasın diye. Sonra camdan çıkmaya çalıştım kendi başıma. Allah'a şükür burnum kanamadan çıktım. Ama sokak olarak gözüküyordu. Herhangi bir girilmez ibaresi de yok." dedi.
Ümraniye'de merdivenli sokağa giren sürücünün otomobiliyle takla attığı anlar

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde yaşanılan kaza, izleyenleri hayrete düşürdü.Armağanevler Mahallesi Gürsel Sokak'ta meydana gelen olayda Osman Karaoğlan, 41 EJ 310 plakalı otomobiliyle ilerlediği sırada cep telefonundaki navigasyon uygulamasının yönlendirmesiyle yol olarak görünen Başak Sokak'a girdi.SOKAKTAKİ MERDİVENLERİ FARK EDEMEYEN SÜRÜCÜ, OTOMOBİLİYLE TAKLA ATTI.Sokaktaki merdivenleri fark edemeyen Osman Karaoğlan'ın kullandığı otomobil, taklalar atarak duvara çarptı. Karaoğlan, şans eseri kazadan yara almadan kurtuldu. KAZA ANI KAMERADA. Kaza anı ise, güvenlik kameralarına yansıdı."TAKLA ATA ATA ARACIMLA BERABER İNMEYE BAŞLADIM".Yaşadıklarını anlatan sürücü Osman Karaoğlan, "Üst sokaktan gelirken navigasyon bana sağa dönüş gösterdi. Yani burayı yol olarak gösterdi. Ben de sağa döndüm. Döndükten sonra merdivenli bir yol görüyorsunuz zaten burası. Takla ata ata aracımla beraber inmeye başladım. En son duvara çarpıp durdum. Aracın içinde kafamı korudum bir şey olmasın diye. Sonra camdan çıkmaya çalıştım kendi başıma. Allah'a şükür burnum kanamadan çıktım. Ama sokak olarak gözüküyordu. Herhangi bir girilmez ibaresi de yok." dedi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.