İBT WEB

Ünlü turizmci Eğlencelioğlu son yolculuğuna uğurlandı

Genel 09.08.2020 - 12:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3520+ kez okundu.
 

Ünlü turizmci Eğlencelioğlu son yolculuğuna uğurlandı

Kayseri turizmine büyük katkıları olan ve geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Mehmet Eğlencelioğlu son yolculuğuna uğurlandı. Geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden Mehmet Eğlencelioğlu’nun cenaze namazı Hulusi Akar Camii’nde kılındı. Namaza Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ile birlikte Eğlencelioğlu’nun yakınları katıldı. Kılınan namazın ardından Eğlencelioğlu’nun cenazesi toprağa verildi.
Kayseri turizmine büyük katkıları olan ve geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Mehmet Eğlencelioğlu son yolculuğuna uğurlandı.
Geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden Mehmet Eğlencelioğlu’nun cenaze namazı Hulusi Akar Camii’nde kılındı. Namaza Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ile birlikte Eğlencelioğlu’nun yakınları katıldı.
Kılınan namazın ardından Eğlencelioğlu’nun cenazesi toprağa verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.