İBT WEB

Urla sahiline ölü Caretta Caretta vurdu

16.07.2020 - 14:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2748+ kez okundu.
 

Urla sahiline ölü Caretta Caretta vurdu

İzmir’in Urla ilçesi Gülbahçe Mahallesi’nde sahile ölü Caretta Caretta vurdu. Urla’nın Gülbahçe Mahallesi’nde plajda bulunanlar, sahile vuran Caretta Caretta’yı yaralı sanıp kıyıya çıkarttı. Ancak yapılan incelemede hayvanın ölü olduğu belirlendi. Vatandaşlar, "Urla sahillerinde ender görülen Caretta Caretta’nın ölü olması bizi çok üzdü. Çevreye olan duyarlılığın artmasını, bu tür olayların yaşanmamasını istiyoruz. Yavru olduğu tahmin edilen Caretta Caretta’nın vücudunda yara olmadığı ve yediği zehirli atıklardan telef olduğunu düşünüyoruz’’ dedi.
İzmir’in Urla ilçesi Gülbahçe Mahallesi’nde sahile ölü Caretta Caretta vurdu.
Urla’nın Gülbahçe Mahallesi’nde plajda bulunanlar, sahile vuran Caretta Caretta’yı yaralı sanıp kıyıya çıkarttı. Ancak yapılan incelemede hayvanın ölü olduğu belirlendi. Vatandaşlar, "Urla sahillerinde ender görülen Caretta Caretta’nın ölü olması bizi çok üzdü. Çevreye olan duyarlılığın artmasını, bu tür olayların yaşanmamasını istiyoruz. Yavru olduğu tahmin edilen Caretta Caretta’nın vücudunda yara olmadığı ve yediği zehirli atıklardan telef olduğunu düşünüyoruz’’ dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.