İBT WEB

Uşak’ta fırtına uyarısı

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2022 - 13:35, Güncelleme: 06.04.2022 - 13:21 1407+ kez okundu.
 

Uşak’ta fırtına uyarısı

Uşak’ta fırtına uyarısı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Meteoroloji 5.Bölge Müdürlüğü, yaptığı yazılı açıklamada Uşak, Denizli ve Afyonkarahisar da yarın kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini belirtti.Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Meteoroloji 5.Bölge Müdürlüğü, 7 Nisan Perşembe günü Uşak, Denizli ve Afyonkarahisar’da güney ve güney batı yönlerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini belirtti. Ayrıca fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler, toz savrulması gibi oluşabilecek olumsuzluklar durumunda da vatandaşlar uyarıldı.
Uşak’ta fırtına uyarısı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Meteoroloji 5.Bölge Müdürlüğü, yaptığı yazılı açıklamada Uşak, Denizli ve Afyonkarahisar da yarın kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini belirtti.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Meteoroloji 5.Bölge Müdürlüğü, 7 Nisan Perşembe günü Uşak, Denizli ve Afyonkarahisar’da güney ve güney batı yönlerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini belirtti. Ayrıca fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler, toz savrulması gibi oluşabilecek olumsuzluklar durumunda da vatandaşlar uyarıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.