İBT WEB

Üsküdar’da yağmur etkili oldu

Genel 08.10.2020 - 17:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 3248+ kez okundu.
 

Üsküdar’da yağmur etkili oldu

İstanbul’da beklenen yağmur etkisini gösterirken, Üsküdar’da yağmura hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar kendini Marmaray istasyonuna attı. Meteorolojinin uyarılarının ardından bugün İstanbul’da beklenen yağmur etkisini gösterdi. Kentin bazı yerlerinde şiddetli yağış görülürken, bazı yerlerde ise yağmurun atıştırdığı görüldü. Üsküdar’da kimi vatandaşlar yağmurdan şemsiyesiyle korunurken, kimisi de yağmurdan kaçmak için Marmaray istasyonuna sığındı.
İstanbul’da beklenen yağmur etkisini gösterirken, Üsküdar’da yağmura hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar kendini Marmaray istasyonuna attı.
Meteorolojinin uyarılarının ardından bugün İstanbul’da beklenen yağmur etkisini gösterdi. Kentin bazı yerlerinde şiddetli yağış görülürken, bazı yerlerde ise yağmurun atıştırdığı görüldü. Üsküdar’da kimi vatandaşlar yağmurdan şemsiyesiyle korunurken, kimisi de yağmurdan kaçmak için Marmaray istasyonuna sığındı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.