İBT WEB

VAHŞET TANRISININ PRÖMİYERİ SEYİRCİDEN TAM NOT ALDI

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 18.11.2021 - 08:48, Güncelleme: 18.11.2021 - 08:48 1185+ kez okundu.
 

VAHŞET TANRISININ PRÖMİYERİ SEYİRCİDEN TAM NOT ALDI

VAHŞET TANRISININ PRÖMİYERİ SEYİRCİDEN TAM NOT ALDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yeni sezonda birbirinden güzel oyunları sahnelemeye devam ediyor. Şehir Tiyatrosu oyuncuları, bu kez “Vahşet Tanrısı”nın prömiyeri ile tiyatroseverlerin karşısına çıktı. Sanatseverler, oyuncuları dakikalarca ayakta alkışladı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde yeniden yapılandırılan ve kadrosu güçlendirilen Şehir Tiyatrosu, Mersinli sanatseverleri birbirinden güzel oyunlarla buluşturuyor. Yeni sezonda hem yetişkinler hem de çocuklar için hazırlanan oyunlarla perdelerini açan Şehir Tiyatrosu, son olarak Yasmina Reza tarafından kaleme alınan “Vahşet Tanrısı” oyununun prömiyerini gerçekleştirdi. Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunu, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik ve eşi Oya Gedik, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Özdemir, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve çok sayıda sanatsever izledi. Sanatseverler, oyunu başarıyla sahneleyen tiyatrocuları dakikalarca ayakta alkışladı. “Sanatseverlere sunmak istediğimiz çok güzel eserlerimiz var” Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü Bengi İspir Özdülger, Şehir Tiyatrosu’nun yeni sanat sezonunda birbirinden güzel oyunlarla seyircilerin karşısına çıktığını ifade ederek,  “Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatromuz 2021-2022 sanat sezonunu bu ay açmış oldu. Siz değerli sanatseverlere sunmak istediğimiz çok güzel eserlerimiz var. Bizi takip edin. Hep sanatla kalın diliyorum. Tüm oyuncu arkadaşlarımı kutluyorum. Bize bu olanağı sağlayan, sizlerle buluşmamıza fırsat veren Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e de öncü kişiliği sebebiyle buradan şükranlarımızı sunuyoruz”  dedi. “Mersin izleyicisine binlerce kez teşekkürler” Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Murat Atak, oyunun sonunda tüm ekiple birlikte sahneye çıkarak, seyirciyi selamladı. Atak,  “Başta Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer olmak üzere tüm belediye çalışanlarına, bize destek veren herkese ve özellikle Mersin izleyicisine binlerce kez teşekkürler”  diye konuştu.  
VAHŞET TANRISININ PRÖMİYERİ SEYİRCİDEN TAM NOT ALDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yeni sezonda birbirinden güzel oyunları sahnelemeye devam ediyor. Şehir Tiyatrosu oyuncuları, bu kez “Vahşet Tanrısı”nın prömiyeri ile tiyatroseverlerin karşısına çıktı. Sanatseverler, oyuncuları dakikalarca ayakta alkışladı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde yeniden yapılandırılan ve kadrosu güçlendirilen Şehir Tiyatrosu, Mersinli sanatseverleri birbirinden güzel oyunlarla buluşturuyor. Yeni sezonda hem yetişkinler hem de çocuklar için hazırlanan oyunlarla perdelerini açan Şehir Tiyatrosu, son olarak Yasmina Reza tarafından kaleme alınan “Vahşet Tanrısı” oyununun prömiyerini gerçekleştirdi.

Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunu, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik ve eşi Oya Gedik, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Özdemir, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve çok sayıda sanatsever izledi. Sanatseverler, oyunu başarıyla sahneleyen tiyatrocuları dakikalarca ayakta alkışladı.

“Sanatseverlere sunmak istediğimiz çok güzel eserlerimiz var”

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü Bengi İspir Özdülger, Şehir Tiyatrosu’nun yeni sanat sezonunda birbirinden güzel oyunlarla seyircilerin karşısına çıktığını ifade ederek,

  Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatromuz 2021-2022 sanat sezonunu bu ay açmış oldu. Siz değerli sanatseverlere sunmak istediğimiz çok güzel eserlerimiz var. Bizi takip edin. Hep sanatla kalın diliyorum. Tüm oyuncu arkadaşlarımı kutluyorum. Bize bu olanağı sağlayan, sizlerle buluşmamıza fırsat veren Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e de öncü kişiliği sebebiyle buradan şükranlarımızı sunuyoruz” 

dedi.

Mersin izleyicisine binlerce kez teşekkürler”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Murat Atak, oyunun sonunda tüm ekiple birlikte sahneye çıkarak, seyirciyi selamladı. Atak, 

“Başta Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer olmak üzere tüm belediye çalışanlarına, bize destek veren herkese ve özellikle Mersin izleyicisine binlerce kez teşekkürler” 

diye konuştu.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.