İBT WEB

Vali Elban, Tufanbeyli’de vatandaşlarla buluştu

18.08.2020 - 09:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3051+ kez okundu.
 

Vali Elban, Tufanbeyli’de vatandaşlarla buluştu

Adana Valisi Süleyman Elban, Tufanbeyli ilçesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Vali Elban, İlçe Kaymakamı Ömer Sevgili ve Belediye Başkanı Remzi Ergü ile de bir araya gelerek yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Vali Elban, ilçe ziyaretinin ardından vatandaş ve esnaflar ile bir araya gelerek maske, sosyal mesafe, hijyen kuralları için uyarılarda bulunarak Adana’da Korana virüsü el birliği ile yeneceklerini kaydetti. Vatandaşlar, Vali Elban’a ziyaret için teşekkür ederek ilçede ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdiler.
Adana Valisi Süleyman Elban, Tufanbeyli ilçesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.
Vali Elban, İlçe Kaymakamı Ömer Sevgili ve Belediye Başkanı Remzi Ergü ile de bir araya gelerek yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.
Vali Elban, ilçe ziyaretinin ardından vatandaş ve esnaflar ile bir araya gelerek maske, sosyal mesafe, hijyen kuralları için uyarılarda bulunarak Adana’da Korana virüsü el birliği ile yeneceklerini kaydetti.
Vatandaşlar, Vali Elban’a ziyaret için teşekkür ederek ilçede ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.