İBT WEB

Vali Hacıbektaşoğlu esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

03.07.2020 - 13:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2498+ kez okundu.
 

Vali Hacıbektaşoğlu esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu tarihi Ulu Cami’de kıldığı cuma namazının ardından Helvacılar Çarşısında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, kendileri ile bir süre sohbet etti. Esnafların sattığı yöresel ürünleri hakkında da bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, esnafa bol kazanç diledi. Devlet-vatandaş kucaklaşmasının önemine dikkat çeken Vali Hacıbektaşoğlu, "Kadim kentte bin yıldır devam eden huzur ve kardeşlik ikliminin daha da güçlendirilmesi, kentin daha yaşanılabilir bir konuma getirilmesi amacıyla vatandaşların görüş ve önerileri bizim için önemlidir" dedi.
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu tarihi Ulu Cami’de kıldığı cuma namazının ardından Helvacılar Çarşısında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, kendileri ile bir süre sohbet etti. Esnafların sattığı yöresel ürünleri hakkında da bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, esnafa bol kazanç diledi. Devlet-vatandaş kucaklaşmasının önemine dikkat çeken Vali Hacıbektaşoğlu, "Kadim kentte bin yıldır devam eden huzur ve kardeşlik ikliminin daha da güçlendirilmesi, kentin daha yaşanılabilir bir konuma getirilmesi amacıyla vatandaşların görüş ve önerileri bizim için önemlidir" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.