İBT WEB

Vali Masatlı’dan marketlere yağ ve fiyat denetimi

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2022 - 18:47, Güncelleme: 10.03.2022 - 18:36 1907+ kez okundu.
 

Vali Masatlı’dan marketlere yağ ve fiyat denetimi

Vali Masatlı’dan marketlere yağ ve fiyat denetimi

Amasya Valisi Mustafa Masatlı, haksız fiyat artışlarını önlemek, KDV indiriminin uygulanması ve ayçiçek yağı stoklarını kontrol etmek için çeşitli marketlerde denetim yaptı.Fiyat etiketlerini kontrol eden Vali Masatlı, denetimlerde vatandaşların mağdur edilmesine müsaade edilmeyeceğini belirtti.Denetime Belediye Başkan Yardımcısı Celil İnce ve diğer yetkililer de katıldı.
Vali Masatlı’dan marketlere yağ ve fiyat denetimi
Amasya Valisi Mustafa Masatlı, haksız fiyat artışlarını önlemek, KDV indiriminin uygulanması ve ayçiçek yağı stoklarını kontrol etmek için çeşitli marketlerde denetim yaptı.
Fiyat etiketlerini kontrol eden Vali Masatlı, denetimlerde vatandaşların mağdur edilmesine müsaade edilmeyeceğini belirtti.
Denetime Belediye Başkan Yardımcısı Celil İnce ve diğer yetkililer de katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.