İBT WEB

Vali Öksüz sel bölgesinde incelemelerde bulundu

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2022 - 15:08, Güncelleme: 05.04.2022 - 14:22 1339+ kez okundu.
 

Vali Öksüz sel bölgesinde incelemelerde bulundu

Vali Öksüz sel bölgesinde incelemelerde bulundu

Kars Valisi/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, sel bölgesinde bir takım incelemelerde bulundu.Öksüz, su baskınına maruz kalan Aydınlıkevler Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.Bir süre bölgeyi gezen Öksüz, sel bölgesinde yürütülen çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.İlgili birim amirleriyle de bir araya gelen Öksüz, Kars’ta yaşanan su taşkınlarına yönelik alınan ve alınacak tedbirler ile ilgili değerlendirilme toplantısı yaptı.Öksüz, son olarak tüm imkanların seferber edilerek vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi talimatı verdi.
Vali Öksüz sel bölgesinde incelemelerde bulundu
Kars Valisi/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, sel bölgesinde bir takım incelemelerde bulundu.
Öksüz, su baskınına maruz kalan Aydınlıkevler Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Bir süre bölgeyi gezen Öksüz, sel bölgesinde yürütülen çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.
İlgili birim amirleriyle de bir araya gelen Öksüz, Kars’ta yaşanan su taşkınlarına yönelik alınan ve alınacak tedbirler ile ilgili değerlendirilme toplantısı yaptı.
Öksüz, son olarak tüm imkanların seferber edilerek vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi talimatı verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.